Efterlängtat klubbhus i sikte för Svedala IF - Sydsvenskan

Ni vill vara relevant i varje kundsituation

Därför skapar vi förutsättningar för datadrivna beslut och utformar digitala tjänster baserade på faktiska användarinsikter där värdet uppstår i mötet mellan användaren och tjänsten.

Efter branden på Marbäck: ”Vi har mött så mycket värme”

Så väljer du rätt digital partner

I den här guiden ger vi dig sju tips som hjälper dig att ställa rätt frågor när du utvärderar leverantörer.

De har infört en ångervecka för beslut som inte är till deras fördel.
Tre hantverkare gripna misstänka för bedrägeri - Sydsvenskan
22 oktober 2019 11:00

Vår inspirationskälla som bygger digital mognad och bjuder på kunskap kring hur användarförväntningar och modern teknik kan sammanflätas på ett sätt som skapar värde för den egna organisationen. När vi får lust delar vi också med oss av våra tankar kring moderna organisationer med fokus på företagskultur och ledarskap.

Svedala kommun förlorar miljontvist om giftläcka från flygplatsen - Sydsvenskan
Över 800 av Eon:s kunder i Svedala var strömlösa under måndagskvällen. Gör dig redo! Snart är det julhandel, mellandagsrea och inte minst Black Friday. E-handelns högtider närmar sig men låt inte dina bästa affärsdagar bli dina sämsta. Med Tieto CEM:s tjänst Web Performance får du en snabbare sida med bättre användarvänlighet som också resulterar i högre rankning av sökmotorer. På en timme kan du ha lösningen klar som minskar laddningstiderna och hindrar din webbsida från att misslyckas under tung belastning. Börja med att testa hur din sida presterar idag!
De har infört en ångervecka för beslut som inte är till deras fördel. Macross DX Chogokin VF-25G Messias Valkyrie (Michail vit) Renyal Ver.Tornadon
Teknologiutveckling och användarbeteenden förändrar organisationer i grunden En fortskridande teknologisk utveckling och en digital generation innebär förändrade kundförväntningar och en ny typ av konkurrens som många företag inte är förberedda på att hantera. Nu går vi samman med Tieto CEM för att hjälpa företag och organisationer tillvarata den potential som uppstår i skärningspunkten mellan användare och ny teknik.
Meridium ; SPIIK Hackathon Vi på Meridium arrangerade ett hackathon tillsammans med studentföreningen SPIIK. Här kan du läsa om resultatet av närmare ett dygns frenetiskt hackande av ett gäng talangfulla studenter!
Tieto awarded Episerver Partner Of the Year Finland Tieto awarded Episerver Partner of the Year – Local Finland, an important milestone for our vision to become the strongest Episerver full-stack development house in the Nordics.
Krossade rutor står för större delen av kostnaderna. (Arkivbild.)
Tieto nominated to several Episerver partner awards As a proof of our global capabilities to utilize the Episerver suite to deliver exceptional user experience Tieto receives several Episerver partner award nominations.
understryker att beslutet grundar sig på att man vill prioritera kommunens kärnverksamheter. Visa fler Academyinlägg
Svedala IF räknar med byggstart till våren för nytt klubbhus intill fotbollsplanerna.

Vi är stolta över våra projekt

30 oktober 2019 14:05
Värst var det under maj och juni, då man totalt hade 100 ärenden.
E-tjänst
Telia

Telia Company har över 20 000 medarbetare i nio länder som behöver kunna arbeta effektivt och över gränser. Vi har hjälpt kunden att skapa en ny, digital arbetsplats där alla sömlöst och med hög informationssäkerhet kan nyttja Office365.

Tieto Web Performance
Kjell ; Company

Kjell ; Company, ett av Sveriges ledande hemelektronikföretag, stod inför utmaningen att möta dagens ökade kundkrav på en felfri användarupplevelse. Med en ojämn belastning och långa laddningstider behövdes en förändring. Tieto CEM:s tjänst Web Performance hjälpte Kjell ; Company att öka lönsamheten för sin e-handelsplattform och skapa en bättre köpupplevelse för kunden.

Publika webbplatser, Intranät, E-tjänster
Konsumentverket

Konsumentverket arbetar med tillsyn, information, kunskapsbyggande, omvärldsbevakning och internationella frågor för att konsumenter ska kunna göra medvetna val och inte råka illa ut när de köper varor eller tjänster. Tieto CEM har som uppdrag att förvalta och förnya Konsumentverkets sju publika webbplatser och intranät samt tillhörande digitala tjänster.

E65 utanför Svedala ska byggas om – först säkras fynd från medeltid och stenålder
Branden på Marbäcks förskola - Sydsvenskan Publik webbplats, E-handel, E-tjänster
Prevent

Prevent har som uppdrag att underlätta för arbetsplatserna att skapa en god arbetsmiljö genom att informera, utbilda och ta fram användbara produkter som är till hjälp i arbetsmiljöarbetet. Tieto CEM är webbleverantör och har hand om den dagliga förvaltningen och den kontinuerliga utvecklingen av Prevents webbplatser och digitala tjänster.

Lot av Vintage Fisher Price Toys