En som brinner för att motbevisa oss - Sydsvenskan

434 Moskvitch A6 Sovjetunionen i Tillverkad 43 7d0dbwdgx9615-Diecast & Vehicles

nr-logo


Erik Magnusson - Sydsvenskan

MMP Screaming Eagles 101st Airborne (Brand ny and Sealed) – The Gamers

Stora nyheter. Glada nyheter. Sådär pirrigt roliga att vi båda tjuter till när vi börjar prata om det. Som ni redan vet så har Eastpak varit en del av Friendcation under det gångna året. De har kittat upp tjejerna med väskor inför varje resa och även sett till så att jag och Louise har rest med stil, och framförallt – underlättat vårt packande då resväskorna rymmer allt och lite till.

Under sommaren fick vi ett erbjudande om att fördjupa vårt samarbete och även fronta en kampanj längre fram. Herregud ja. Veckorna gick och efter två bra mötet spikades planen framåt.

Och här är vi nu. Jag är så oerhört stolt och glad över detta. Johan och Maria som driver agenturen som bland annat har Eastpak är en fröjd att jobba med. Det var bland annat dem vi gjorde Lee kampanjen med. Det är aldrig några konstigheter och vi har relativt fria händer kring hur vi ska förmedla samarbetet. Det är häftigt att då den tilliten. Det är som ett kvitto på att det vi gör är bra och relevant.

När ni läser detta så är jag i Thailand. Och detta samarbetet är även en av anledningarna till att jag inte stannar kvar längre än de dagar jag ska befinna mig i Thailand. För 2 dagar efter jag har kommit hem plåtar vi en stor kampanj för Eastpak. Och det trumfar kokosnötter och vita sandstränder. Herregud, vilket avslut på året va?

Välkomna på Friendcation-tåget Eastpak, ni gör helt rätt. Vi gör helt rätt.

31
Sven Fornling skriker ut sin glädje sedan han blivit världsmästare i Hamburg.
1 kommentar

Hej från Istanbul

Och där var jag äntligen på väg! Har ett par timmar i Istanbul innan jag åker vidare till Phuket där en taxi står och väntar på mig för att ta mig till den lilla träningsbyn där jag ska spendera 6 dagar med Viktoria, Karin, Lovisa och Jessica. Sen åker jag vidare och spenderar resterande 2 dagar på egen hand innan det är dags att åka hem igen.

Sjukt härligt att jag för en ca vecka sedan inte hade något bokat alls.

Vi hörs i Thailand!

33

När Nawab Barat lärde sig läsa i Sverige förändrades livet.

Min helg i bilder – No more fucks to give

Oj, det har varit lite tyst här de senaste dagarna. Ledsen för det. Jag har haft en del att göra och nu börjar jag varva ner lite. Min lugna november har hittills inte varit så lugn. MEN. Det kommer bli ändring på det nu.

Låt mig få berätta om helgen. Den var bra. Bra som fan. I fredags drog jag till Göteborg med 10 tjejer. Vill ni veta något roligt gällande det? Det var Krakow-gänget som åkte minus 2 personer. Alltså, ni vet Friendcationresan som vi anordnade till Krakow ganska exakt ett år sedan? Samma gäng bestämde då att vi skulle se Skäringer i Göteborg ett år senare. Och här var vi nu, helgen var här.

Jag löste rum åt alla på Post (tack för bra service!) och sedan gick helgen i rasande tempo. Vi käkade middag på Barrique, drack en jädra massa vin och pratade. Oj vad vi pratade. Främst om livet. Relationer. Känslan av att känna sig stark. Men även avsaknaden av det. Men främst av allt så pratade vi om Mia Skäringer.

Vilken show hon levererade. Jag skrattade, grät och brann av ilska. Ja, jag tror fan att jag tömde hela känsloregistret under de 2.5 timmarna inne i Scandinavium. Jag är mäkta imponerad av henne och är villig att påstå att det är den bästa showen som har producerats i Sverige. Men framförallt – den viktigaste.

Jag skrev såhär på min Instagram dagen efter:

”Ett jubelvrål följt av vissel och handklappningar där alla känslor, all frustration genomsyrar v a r e n d a klapp fyller stora arenan. Jag uppmärksammar hur flertalet män sitter tysta, stela och vägrar klappa. En man, snett framför mig, sitter med armarna i kors och stirrar stint på scenen där Mia, som talar för oss alla, (nåja, med vissa undantag) att hon har ”No more fucks to give”. Jag ler. Det måste vara jobbigt att vara man idag. Inte lika lätt att vara ett praktarsle längre. När det puttrar och som nu mer och mer exploderar. Att vi inte längre håller igen. Att allt fler kvinnor synar vad som erbjuds och frågar sig sedan ”Är det nog? Är han nog?” och tackar sedan nej. För vi nöjer oss inte med halvmesyrer. Det handlar inte längre om ”jag är nog” – för ska jag vara helt jävla ärlig så är vi mer än nog och antingen kan man hantera det eller så får man snällt ta ett steg åt sidan. Tack för påminnelsen Mia, vi behöver den emellanåt. Dysptopiska krig spkonstanska spel för preussiska imperiearmén Steampunk Lot35;1

Det glöder inom mig.

Kanske är det de senaste månaderna som har nått en punkt där jag känner mig klar. Klar med den sista millimeter av bullshittande som jag låter dränera mig. Kulmen nåddes. Jag är färdig.

Det känns befriande.

Det har varit en stark helg på många sätt. Medan tjejerna var på Barrys, badade, shoppade etc under lördagen så var jag i Skatås med Mattias Reck och Katarina Åström. Eller nej, det hela började med att Mattias kom till Post och hade genomgång med mig gällande kommande schema, nutrition etc. Sen körde vi till Skatås (lyxens lyx) där jag skulle ha PT-pass med Katarina. Ännu mer lyx att ha en person vid sin sida under långpasset som helt har fokus på mig och min löpning. Jag fortsatte därefter på egen hand tillbaka till hotellet och skrapade ihop 18 starka kilometer.

Löpningen känns väldigt bra just nu. Och jag är mer än taggad på upplägget jag har fått av Mattias. Valet att bli coachad av Guided Heroes känns väldigt bra. Jag ser framemot att utmana mig själv ytterligare ett hack framöver.

Söndagen är inte så mycket att tala om. Gick långpromenad med Louise, åt pizza och sov.

Tack för denna helgen livet, den var fan bra.Värme i Battle ASL Advanced Squad Recon by Fire 3 Axis Minors vid War SW
På Dunkers kulturhus tränas skolklasser i källkritik.
– Jag missade det helt och där gick jag också ner. 2 kommentarer

Veckans träningslista V45

VECKANS PASS:
Måndag: Vila.
Tisdag: Vila.
Ons: Lätt överkropp, core + promenad.
Tors: 6,5 km lätt jogg.
Fre: Vila.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Får väl bli Mattias på lördag. Mitt egna har väl inte varit så superinspirerande.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Den har inte hänt..än.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
3 nights – Dominic Fike.

VECKANS MOTGÅNG:
Har varit hängig och febrig.

VECKANS REFLEKTION:
Får se min ofrivilliga vila denna veckan som en uppladdning inför 2 hårda formtoppsveckor.

VECKANS HELL YEAH:
Träning med Mattias Reck i Göteborg på lördag. Det är jag taggad inför.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: Coachpass (långpass) med Mattias i Skatås.
Söndag: Simning.

VECKANS EXTRA:
3,5 vecka kvar till race!

28
Moskvitch 434 A6 43 Tillverkad i Sovjetunionen